Hur du fullständigt sabbar en politisk karriär

Vi har berört vilka ädla värderingar som lyfter en karriär. Här kommer de som fullständigt sänker den.

Good Self, Bad Self: Transforming Your Worst Qualities Into Your Biggest Assets

Judy Smith arbetar som professionell krishanterare med meriter som bl a del av George Bush den äldres stab och närmaste krets. Det finns en tv-serie baserad på hennes erfarenheter: http://www.imdb.com/title/tt1837576/

Boken ger sig ut för att uppnå det omöjliga. Att skriva en självhjälpsbok för krishantering är så bakvänt som det bara kan bli. Det framgår tydligt av recensionerna av boken på nätet att den inte lyckas med det. Vad den här boken däremot lyckas med är att på ett enkelt sätt måla upp alla sätt som finns att fullständig torpedera en politisk karriär. Alldeles helt själv.
Alla exempel i boken är kändisar, alla är lika målande. Det går inte att göra sig en lista över vilka värderingar som inte är långsiktigt förenliga med en politisk karriär, på ett bättre sätt. Vill du se dig själv med ett politiskt CV är den här boken ett måste.

Även om boken är väldigt välskriven och lättläst rekommenderar jag som vanligt ljudboken.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s