Tony Robbins

Det finns ingen motivationstalare som kommer i närheten av Tony Robbins. Han kör workshops med upp till 5000 samtidiga deltagare under flera dagar i alla delar av världen. Född i ett hem med alkoholiserade skilda föräldrar med orimliga krav från barnsben har han byggt en karriär på att plocka fritt från all populärvetenskap som finns för att få kring hur man får människor att realisera sina drömmar och leva bättre liv.

Han har ett otroligt medryckande sätt. Hemligheten ligger i hans kunskaper i NLP. Något vi återkommer till. Har du aldrig hört honom innan är youtube fyllt av klipp från hans seminarier och lita på mig när jag lovar dig att de oundvikligen kommer föda både tankar och förändring hos dig. …för ett par tre små saker har han fått alldeles rätt. Men visst, ibland får man ta honom med en nypa salt …

Videon här är utan rörlig bild och går utmärkt att lyssna på när man gör annat.

PS. Hans böcker är långrandiga, dåligt översatta och väldigt pratiga (dvs amerikanska på sämsta sätt trots väldigt bra budskap. Ramla inte i den fällan.)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s