Hur får vi en bättre skola?

Kommunen betalar hundra tusentals kronor varje år för att skicka politiker på utbildningar. Ska det vara en god investering tycker jag att politikerna bör redovisa vad de får ut av det. Ska vi ha valuta för våra skattepengar är transparens viktig.

Här presenterar jag alla mina anteckningar och kommentarer från mina skolseminarier och kurser. Jag har gott om powerpointfiler att komplettera anteckningarna med. Är du intresserad av någon speciell, skicka mig ett e-post.

Klicka här för att ta dig till sammanställningen!

Vänliga hälsningar,
Anders

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s