Hur får vi en bättre skola?

Kommunen betalar hundra tusentals kronor varje år för att skicka politiker på utbildningar. Ska det vara en god investering tycker jag att politikerna bör redovisa vad de får ut av det. Ska vi ha valuta för våra skattepengar är transparens viktig.

Här presenterar jag alla mina anteckningar och kommentarer från mina skolseminarier och kurser. Jag har gott om powerpointfiler att komplettera anteckningarna med. Är du intresserad av någon speciell, skicka mig ett e-post.

Klicka här för att ta dig till sammanställningen!

Vänliga hälsningar,
Anders

Kommentera gärna. Alla kommentarer granskas före publicering.

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.